Rješavaju se prava radnika iz BiH koji koji su dobili otkaz u Hrvatskoj

Bez autora
May 21 2014

Vijeće ministara BiH primilo je k znanju informaciju Ministarstva vanjskih poslova u vezi s pitanjem rješavanja radnopravnog i socijalnog statusa državljana BiH koji su bili zaposleni u Hrvatskoj, a koji su u razdoblju 1991. – 1995. godine otpušteni s posla.Vijeće ministara formiralo je interresornu radnu skupinu u kojoj će biti predstavnici državnih ministarstava pravde, ljudskih prava i izbjeglica, civilnih poslova, vanjskih poslova i Ureda za zakonodavstvo Vijeća ministara BiH.

Rješavaju se prava radnika iz BiH koji koji su dobili otkaz u HrvatskojVijeće ministara BiH primilo je k znanju informaciju Ministarstva vanjskih poslova u vezi s pitanjem rješavanja radnopravnog i socijalnog statusa državljana BiH koji su bili zaposleni u Hrvatskoj, a koji su u razdoblju 1991. – 1995. godine otpušteni s posla...

Vijeće ministara formiralo je interresornu radnu skupinu u kojoj će biti predstavnici državnih ministarstava pravde, ljudskih prava i izbjeglica, civilnih poslova, vanjskih poslova i Ureda za zakonodavstvo Vijeća ministara BiH. 

Ova radna skupina će za Vijeće ministara BiH pripremiti odgovarajuće zaključke, s ciljem traženja novih mogućnosti za rješavanje ovog pitanja.   

Vijeće ministara BiH donijelo je ovaj zaključak nakon što su iscrpljene mogućnosti diplomatskog rješavanja pitanja ovih radnika, kaže se u saopćenju Vijeća ministara BiH.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik